tag:blogger.com,1999:blog-1201166010761625943.post1780714459934784760..comments2024-02-25T00:39:01.050-08:00Comments on kom we gaan slingers ophangen: lekker vegetarisch; Dal Bhat of Dhal Bat kom we gaan slingers ophangenhttp://www.blogger.com/profile/03863273338276360984noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1201166010761625943.post-34927646902464306152016-12-09T01:38:03.668-08:002016-12-09T01:38:03.668-08:00Van mijn indiase vriendin leerde ik ook Dhal maken...Van mijn indiase vriendin leerde ik ook Dhal maken. Zij neemt n tl mosterdzaadjes, en bakt die 20 sec in de olie, voordat de ui er bij gaat. (idem dito met n tl komijnzaadjes trouwens)<br />Die zaadjes kun je prima vinden bij de toko. <br /><br />Geeft dat n beetje de mosterdsmaak die je zoekt? Ik vind t in ieder geval erg lekker.KruidigMeisjehttps://www.blogger.com/profile/13107816808016462178noreply@blogger.com