dinsdag 21 oktober 2014

frikadelbroodjes

Ik laat jullie een lekker warm hapje zien, of beter gezegd; de productiefase ervan ;-) In onze diepvries liggen vaak de ingredienten ervoor in voorraad, het is daardoor gemakkelijk gemaakt. Men neme; één frikadel per 2 broodjes en snijde die doormidden. Voor de vegetariers in ons huis gebruiken we de vegetarische frikadel van de 'hallo' winkel. Curry erbij en dan dichtvouwen zoals hier te zien. Nog wat sneetjes overdwars...


Ook handig om eens mee te geven naar school! Een dergelijke snack is te koop in de kantine maar zelf maken is net zo gemakkelijk en bespaart zakgeld ;-)

Van het eindresultaat heb ik helaas geen foto kunnen maken, dat heb je met smakelijke hapjes ;-)

1 opmerking:

Trudy zei

Jaaa, dat is hier ook een favoriet.. En heb je dit al een keer met kroket geprobeerd? Het korstje van de kroket wordt niet krokant, maar het bladerdeeg neemt dat over. Ook lekker in het klein met een bitterbal. Dat was een veelgemaakt hapje voor traktatie op school!