Deze broccolitaart is één van onze favorieten! Succes verzekerd en ook als er een stukje overblijft; de volgende dag nog errug lekker!
Je maakt het zo;
Ontdooi 8 plakjes bladerdeeg
Bekleed daarmee een ingevette ovenschaal of bakblik
bestrooi de bodem met havermout (neemt overtollig vocht op)
bak champignonpartjes zachtjes in een droge koekenpan
als het meeste vocht is verdwenen kerrie over de champignons strooien
doe het in de vorm
kook broccoli in roosjes beetgaar
laat goed afdruppen en doe ook in de vorm
voeg toe;
een punt brie in stukjes
een zakje gezouten cashewnootjes (vast ook lekker met walnoten)
je eindigt met een zakje geraspte kaas
bladerdeeg wat teveel is in reepjes daar bovenop
ongeveer een half uur in de oven op 200 graden
eet smakelijk! |
1 opmerking:
Vegetarisch helemaal goed op dierendag!
Een reactie posten