woensdag 26 december 2012

De IJssel is hoog en hergebruik

Vandaag geen kerstoverdenkingen maar een heel praktisch blogje. Na kerstavond en 1e kerstdag lunchten we vanmiddag met 'alles wat nog over was'. Hapjes over van de gourmet afgewisseld met stukjes kerstbrood met spijs. Veel trek hadden we niet, toch werd er lekker gepeuzeld. In de koelkast is weer ruimte, gelukkig hadden we niet veel teveel ingeslagen...

De kaas past weer in de kaasdoos en daarover gaat vandaag, heel kneuterig, dit praktisch blogje. Wat een vondst vond ik dat toen ik las over het papier van de beschuitrol in de kaasdoos! Geen zweterige kaas meer en dat papier... zou anders toch in het oud papier gaan. Hergebruik optima forma!

Na een stevige wandeling vanmiddag langs een hóge (of brede?) IJssel slaapt vanavond iedereen weer in zijn eigen huis en voelt het een beetje stil... op naar het oude jaar!




1 opmerking:

Trudy zei

Wat stónd de Ijssel hoog hè... Ik ging vanmiddag in Dieren even Tukker uitlaten en op de terugweg had je het prachtige uitzicht over waar anders weiland is... Wow! alleen maar water!!