donderdag 19 april 2018

pats boem!

Wat mis ik opeens het schrijven van mijn blogjes! Al eerder lastte ik een pauze in en begon ik opnieuw. Ik geloof dat eenzelfde moment nu weer is aangebroken. Ik begin lekker pats boem in het NU. Wat ik de afgelopen tijd allemaal heb opgepakt zal al schrijvend wel boven komen borrelen. Lees je weer mee?

Sinds november 2015 gebruiken we als buren een straatapp die luistert naar de naam 'Delen is vermenigvuldigen'. Alles wat de één niet meer kan gebruiken kan door naar een ander. Wat een hoop materie komt er opeens tot je beschikking als je met elkaar deelt! En wat scheelt dat ook in de portemonnee; niet kopen, eerst vragen ;-)


Vorige week plaatste een buur; 'kastanjehouten schapenhek, gratis af te halen'. Moestuinmaatje en ik waren net aan het puzzelen over het maken van een compostplek op onze moestuin... Even geduld en oplossingen komen naar je toe.

En wat vind je van dit stekertje? Op het pad verloren uit een plantje wat nu in een tuin staat denk ik. Maar ook heel toepasselijk zo bij die graspol ;-)


Vandaag trekken we lijntjes met de gespaarde moestuinpotjes van de grootgrutter. Het is enorm groeizaam weer, er komt al van alles op. Wordt vervolgd!


1 opmerking:

الصفوة جروب zei

افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

______________________________________________________________________________________________________________________


شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة شفط بيارات بالقطيف