donderdag 24 januari 2013

ziehier; de moestuin en samen koffie drinken...

Mag ik jullie voorstellen; mijn nieuwe moestuin! Zoals je ziet is het een (ongeveer) driehoek en dat vind ik fijn. Rechte rijtjes zijn daardoor niet zo voor de hand liggend, ik ben heel benieuwd hoe het eruit zal gaan zien! 


Van de boekenplank van oudste heb ik deze 'vakliteratuur' geleend. Het boek is op mijn lijf geschreven, lekker basic, al moet 'eerste' vervangen worden door 'tweede'. Een aantal jaren geleden tuinierden we tot onze jongste werd geboren, toen kwamen we tijd tekort en zijn we gestopt.  Ik vind het leuk om, samen met de kinderen, aan de slag te gaan op het stukje grond. Heel eenvoudig, niet ingewikkeld, het moet vooral leuk zijn en, als het kan, lukken! Een verlanglijstje met wensen om te verbouwen op de tuin heb ik al gemaakt. 


Vandaag doe ik iets wat ik, naar ik me kan herinneren, nog niet eerder heb gedaan; Samen met mijn schoonmama (die niet naast de deur woont en nu een dagje bij ons is) fiets ik naar het centrum en samen drinken we een verrukkelijk kopje koffie in de stad! Geen kinderen, geen mannen... gezellig samen en dat is heel bijzonder!


4 opmerkingen:

meiske zei

Een heerlijk kopje koffie met likeurtje. Heerlijk.
Ik zou willen dat ik groene vingers had. Helaas heeft mijn moeder die zelf gehouden. Succes met je moestuin.

janneke zei

Leuk stukje tuin!! Nog even en je kan beginnen.

ver-greetmenietje zei

Nog even geduld en het tuinseizoen
kan beginnen...
liefs

Petra zei

Veel plezier met je nieuwe moestuin. Het boek De familiemoestuin van Modeste Herwig is ook een aanrader. Praktisch en inspirerend.