donderdag 8 januari 2015

een aanrader

Soms raakt een boek me zo in m'n hart, ben ik zo onder de indruk van wat ik lees dat ik er niet over uitgepraat en uitgedacht raak. Met het boek wat je hier ziet is dat he-le-maal het geval!


Ik leende het van haar met daarbij de boodschap; 'haast je niet, geniet ervan!' En dat doe ik! Het boek is inmiddels terug bij haar, ik zit er middenin maar heb het voor mezelf aangeschaft. Dit is een boek om te hebben. Om regelmatig in te lezen en er mee te doen wat er dan voorbij komt. Tja, en dan nu vertellen waarom het boek me zo raakt. Ik doe een poging maar eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan lezen ;-) Los van het feit dat ik drie kinderen heb waarvoor deze fase vroeger of later gaat aanbreken herken ik ook ontzettend veel van mezelf in het boek. Dat je de puberteit meemaakt staat vast zegt de schrijfster, is het niet in de bedoelde jaren dan wel later, want... je ziel wil tot ontplooiing komen, je eigen ik wil zich manifesteren. Wat een mens daarin allemaal tegen kan komen daarover kun je alles lezen. Ik vind het een boek gericht op vrede en begrip. Op mogelijkheden, niet op problemen en daar... hou ik van! Een aanrader!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Toen je het boek gisteren terugbracht, ben ik er ook weer in begonnen. Ik lees het weer anders dan de eerste en tweede keer, het is nog steeds mooi en ontroerend.

Vlijtig Liesje zei

Klinkt goed zeg. Ik ga kijken of ze het in de bieb hebben!

izerina zei

Ik heb het meteen gereserveerd bij de bieb