woensdag 15 januari 2014

bevrijding

Het jaar 2014 is nog maar jong en ik voel dat ik een bijzondere beweging aan het maken ben. De afgelopen jaren stonden in het teken van informatie tot me nemen, boeken lezen die zicht gaven op processen die zich in mijn brein afspeelden. Dat zicht hebben uitte zich in, met mijn hoofd, verstandelijk bijsturen en opluchting voelen. Weten hoe dingen werken is de helft van de verandering en daarmee was ik volop aan de slag.


Met het aansluiten bij een lachsessie vorige week meldde ik me ook aan voor een workshop stembevrijding. Het is een hele andere manier van beleven waarbij het verstand even het onderspit delft en dat is voor mij helemaal nieuw! Als ik een boek bestel om alvast in te lezen belandt op de dag van de bezorging nog een envelop op de mat. Wat blijkt; vriendin heeft voor mij hetzelfde boek gekocht! Met 2 boeken in huis kunnen manlief en ik tegelijk hetzelfde boek lezen.

Vandaag loop ik door de kringloopwinkel en wat schetst mijn verbazing; wéér het boek over stembevrijding. Is het toeval of hangt het in de lucht? Het boek van vandaag is te vinden in de minibieb. Leuk als meer mensen kennis maken met 'bevrijding', op welke manier dan ook ;-)


6 opmerkingen:

Mirjam zei

Wat bijzonder! Maarre... Wat is stembevrijding?

Anoniem zei

Erna, ik kom morgen meteen langs bij de bieb, dat boek is geweldig als ik mijn vriendin I. mag geloven!

izerina zei

Bijzonder. Ik heb het boek meteen gereserveerd bij de bieb.

Anoniem zei

Dit boek heb ik ook, ik zing in meerdere koren en heb veel zanglessen gehad maar dit is heel bijzonder. Loes

Vlijtig Liesje zei

Dat is wel heel toevallig zeg. Het lijkt inderdaad wel of het universum je iets wil zeggen.

Frederique Bakker zei

Ik kwam je blogadres tegen in GezondNu en was nieuwsgierig ;-D
Leuk en gezellig blog!!!
Ik ben je nieuwste volger.

groetjes van Frederique
http://frederiqueloveslife.blogspot.com