vrijdag 19 september 2014

dat scheelt weer

Ideaal, die lantaarnpaal, vandaag zetten we er iets naast en dat is best groot! We hopen dat het wordt meegenomen want anders wordt het morgen een ritje naar de stort. Dat betekent een kar regelen, kostbare weekendtijd en euro's betalen.


Onze bank mag meegenomen worden. Met 3 kinderen is het altijd vechten om de beste plek, nu zij meer ruimte gaan innemen is het tijd voor iets meer comfort.


En die comfort vinden we bij de plaatselijke bouwmarkt, het is een showmodel waardoor hij voor de halve prijs meegenomen mag worden en dat is best aantrekkelijk!


Het is al donker als we juist bedenken dat we de bank weer van de stoep moeten halen omdat er anders vannacht gezellig op gezeten gaat worden door voorbijgangers. Het uitgaanspubliek rijdt in het weekend door onze straat en dan is zo'n bank wel erg de goden verzoeken. Dan horen we stemmen; 'neem jij die kant, dan pak ik deze kant'. Even later is de bank weg. Dat is nou win-win. Iemand anders een bank, wij sparen tijd en euro's!

En dan nu maar snel onze nieuwe bank uitproberen! Fijn weekend!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

natuurlijk mooi dat je het aan de weg zet en niet gelijk naar de stort brengt, wij hebben op facebook een weggeefhoek voor onze woonplaats en anders komt onze kringloopwinkel het gratis ophalen dus bij ons gaat er nooit iets wat nog gebruikt kan worden naar de stort

Petra zei

Super! Alleen zou ik hier een dikke bekeuring krijgen van 360 euro! Je mag in Den Haag niet zomaar iets neerzetten tenzij je een afspraak hebt voor grofvuil en dan nog mag dat pas vanaf een bepaalde tijd. Heel streng zijn ze daarin maar ja..dat moet misschien ook wel met zoveel mensen ;) Fijn weekend en veel plezier met de bank!