vrijdag 12 september 2014

flow bij de IJssel

Een vergadering voorbereiden, brainstormen over een plan waar ik blij van word, dat gaat voor mij het best in stilte. Na de moetdingen thuis stap ik op de fiets. Ik heb niet zo heel veel tijd dus fiets naar een plekje heel dichtbij. De fiets tegen een hek, hellinkje af, draaihekje door en ik loop in de Uiterwaarden...


Er staat een stevige wind, gelukkig heb ik een fleecetrui en een windstopper aan. Flesje water erbij, blocnote en pen en met de wind door m'n haren zoom ik in op een onderwerp. De gedachten dienen zich aan in hapklare brokken. Hoe het zit ontvouwt zich terwijl de IJssel voor mijn neus stroomt. De flow van de IJssel helpt mij in m'n flow te komen. Ongestoord orden ik mijn gedachten en schrijf ze op. 


Deze tekst draag ik al een tijdje als kaartje in mijn portemonnee, kortgeleden vond ik 'm op een shirt! Keep calm and carry on... natuur helpt daarbij ;-)

4 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Wat fijn dat je zo eenvoudig je rust kunt vinden!

Vlijtig Liesje zei

Wat fijn dat je zo eenvoudig je rust kunt vinden!

izerina zei

Dat herken ik. Ik heb nog steeds een "mijmerboom",een boomstronk aan het kanaal. Daar is menig idee geboren en oplossing gevonden.

Trudy zei

Fijn zo dicht bij de Ijssel te wonen... 't is er ook zo mooi!!