donderdag 9 oktober 2014

omdenken

De afgelopen weken moet onze vaatwasser het volgende gedacht hebben; Dat stel is zó besluiteloos, er moet nodig een andere keuken in dit huis en daarbij moet ook de vloer vervangen worden! Ik zal ze een handje helpen ;-)


Hij voegt de daad bij het woord; achter de keuken bij de afvoer ontstaat iets waar we pas een aantal weken later achterkomen; op het moment dat de keukenvloer begint op te bollen... lekkage! En niet zo'n klein beetje... De doorweekte vloer is er inmiddels uit, keukenboeken liggen op tafel. Plannen worden gesmeed. Met een verwijderde vloer is er geen weg meer terug en moeten we ons dan eindelijk begeven op keuken- en vloerenpad. Na de eerste schrik is er ook opluchting, een geluk bij een ongeluk zullen we het maar noemen, of een luxeprobleem. Werk aan de winkel!

4 opmerkingen:

izerina zei

Poeh! Succes

Anoniem zei

Hoeft niet hoor, je kunt prima wonen op beton en dat kun je in leuke kleuren schilderen! Voor iedereen sloffen kopen en klaar ben je. En met de hand afwassen kan ook; goed voor gezellige gesprekken! Doen wij ook al jaren (wij haalden de vaatwasser er zelfs uit toen we hier kwamen wonen ...).

Mama Marianne zei

Wel even schrikken, lijkt me!

Vlijtig Liesje zei

Fijn als het leven je zo te hulp komt!