dinsdag 26 maart 2013

een appel en een peer; eigen oogst!

Vandeweek stuurde mevrouw Pardoes mij een mail met de aankondiging voor een workshop 'stempel maken' aan haar keukentafel. Leuk! Dat wil ik wel leren! De week is een beetje druk met verjaardag, trakteren en kinderfeestje maar ik besloot me toch aan te melden.

Vanochtend heb ik 2 stempels gemaakt! Ik had me voorbereid ;-) en een afbeelding van een mooie appel en een mooie peer gezocht...


En zie hier het resultaat! Wat leuk om te doen! In de stad heb ik mezelf getrakteerd op een guts-setje en bij de Action kocht ik 5 grote gummen. Stempelkussentjes heb ik al jaren in de kast liggen, die komen nu goed van pas. Ik zie een wereld aan mogelijkheden voor me. Wat moet het leuk zijn om voor iemand een stempel te maken, kan het persoonlijker?


Mevrouw Pardoes is van plan vaker creatieve workshops te geven aan haar keukentafel. Ik hou haar aanbod vanaf nu goed in de gaten want zeg nou zelf... wat is er nou leuker dan zelf dingen maken?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk om het op je blog terug te zien! Je hebt hard gewerkt en het goed in de vingers, ik ben heel benieuwd wat je nog meerr allemaal gaat maken!

Trudy zei

Even een vraagje... kocht je dat gutssetje bij Schepping? Beetje nieuwsgierig misschien, maar die stempels zien er ook zo leuk uit...

ByBarbera zei

Leuk hè, stempels maken!

janneke zei

Wat geweldig leuke stempels!!! Ga je ook nog met positieve vormen maken? Ik bedoel met positief natuurlijk dat de vorm van de stempel er boven op ligt.