zaterdag 9 maart 2013

fijn, mooi, lief, leuk en... het huis opruimen!

Mijn dag begint met een zonnig, want 'geel', ontbijtje op bed! Fijn hoor, zo op zaterdagochtend, de zaterdagkrant erbij en rustig wakker worden.


Beneden gekomen liggen de schillen van de appel nog op het aanrecht. Gelukkig maar want er ligt een heel bijzonder schilletje tussen! Als je er op let kom je ontzettend veel hartjes tegen elke dag!


mooi lief ;-)
We vergaderen met z'n vijven met een kop thee en wat lekkers en maken met elkaar een lijstje van dingen die in huis moeten gebeuren. Iedereen kiest wat hij of zij het leukst (of het minst vervelend?) vindt en we zetten de kookwekker op 45 minuten. Als we aan de slag gaan springen de vonken eraf. Geregeld wordt de kookwekker gecheckt, nog even doorzetten! Als dan de kookwekker piept hebben we enorm veel werk verzet! Daar hebben we de rest van de dag allemaal plezier van!

 En overal duiken taartrondjes op. Ik heb nog een pakketje uitnodigingen liggen, ooit voor een heel zacht opruimprijsje gekocht. Die gaan we gebruiken voor het naderende feest! De hartenstekertjes (Xenos) prikken we er als ballonnetjes in. Als echte postbodes hebben we ze vanmiddag door de regen bezorgd. Een lekkere fietstocht voor een goed doel; een fijn verjaardagsfeest!2 opmerkingen:

Marieke zei

Wat een fijne zaterdag! Wij doen dat ook; poetsen en opruimen met de wekker, muziekje erbij en gaan!

Trudy zei

Leuk zeg, zo die uitnodigingen. Da´s op zich al een feest!!!