dinsdag 9 april 2013

oranje koffie

Na een bezoekje aan een plaatselijke kweker met wensen voor de boomgaard rijd ik terug naar huis. Ik passeer deze straat... zie ik dat goed? Dezelfde 'huh?!' belevenis als vandeweek toen ik door de 'korte ademhalingssteeg' liep. Dat kan toch niet? Hoe zit dat nou? Ik keer mijn auto en stap uit. Daar moet ik een foto van maken! Daarna rijd ik nog even door de 'Koffiestraat' om te kijken of er een huis te koop staat. Niet dat ik plannen heb om te verhuizen maar áls ik zou willen verhuizen dan toch wel naar deze straat ;-)

Helaas (gelukkig) staat er geen huis te koop, dan maar weer (lekker) naar m'n eigen stekkie! Waar ik overigens een heerlijk kopje koffie voor mezelf inschenk ;-) 


Vandaag deelde ik de laatste reuzenpompoenpitten uit! Reuzenpompoenen zijn dit jaar te vinden (en daar hoef je natuurlijk niet lang naar te zoeken gezien het formaat) in Winschoten, Deventer, Zutphen en Leuvenheim. Op de achterkant van de verpakking lees ik dat deze pompoen luistert naar de naam 'Cucurbita Maxima'. Gezien die naam én de kleur van de pompoen geef ik jullie als tip de zaden op 30 april in de grond te stoppen, dan staan de sterren het gunstigst!


1 opmerking:

Aritha zei

Op 30 april! Oké. Maar ik heb geen tuin :-) Daarom kies ik voor mini zonnebloemen in een pot.