dinsdag 30 april 2013

kroon de koning!

Soms zijn dingen zó toevallig dat je je in je ogen moet wrijven, de auto moet keren en een foto moet maken... Als je dan ook nog eens ziet wat voor paleizen er achter dit bord verschijnen ;-) 

Gaan we doen! Vandaag!
We eten vandaag onze boterham in stijl...


En daarna natuurlijk een oranjetompouce! Jammer voor ons dat de tompoucen altijd per 4 verkocht worden. Meestal offeren papa en mama zich op en nemen allebei een halve. Deze keer strijk ik over mijn hart, op één voorwaarde... ik wil graag een foto maken, met een vorkje dat we op straat vonden vandeweek (mooi zwerfvuil, goed afgewassen natuurlijk ;-) op een kroonappelbordje...

leve de koning, hoera, hoera, hoera!
Na de abdicatie op tv kuieren we over 2 Oranjemarkten, dingen we af dat het een lieve lust is, vinden we dingen waar we blij van worden en zitten we weer voor de televisie als de eedaflegging begint. Ik word blij van de toespraak van onze nieuwe koning. Een man van deze tijd!

En nu zo'n heerlijk zonnetje, wat een feestelijke dag!

(en o ja, gisteren kreeg ik van verschillende kanten berichtjes dat de bloemetjes in het vorige blogje geen vergeetmenietjes zijn maar ereprijs! Zo leer ik steeds bij!)

1 opmerking:

Marieke zei

dat klinkt als een goed besteedde dag! leuk, die nagels ;-)