zondag 29 december 2013

kringloopkadootjes

We bezoeken vandaag zwager en schoonzus. Leuk! Met dat vooruitzicht lopen we gisteren door de kringloopwinkel. Eerst hebben we thuis gebrainstormd; wat past goed bij onze oom, tante en hun kids? En zo gaan we op zoek naar leuke kadootjes...


Een paar gevonden theekopjes toveren we om in 'voederbakjes' met pindakaas en zaden... Het trommeltje hoort helemaal thuis bij schoonzus en kijk nou eens; wéér een koektrommel van DE! Die kan ik sowieso nooit laten staan. Op meerdere adressen worden koekjes ondertussen uit een dergelijke trommel gepresenteerd en ook nu vullen we ze met de 'kniepertjes maar dan anders' van gisteren! Jongste geeft één van haar gewezen lievelingsboeken weg (daar ben ik nu te groot voor).  Een kookboek met tapas en kleine hapjes maakt het geheel compleet. Een tas vol spullen om weg te geven!


In dit geval kunnen kringloopkadootjes goed omdat ik weet dat tweedehands spulletjes door de ontvangers wel worden gewaardeerd (die vlieger gaat natuurlijk niet altijd op).

Zo gericht zoeken naar kadootjes in een kringloopwinkel met de ontvangers voor ogen is erg leuk om te doen! Die houden we erin!


2 opmerkingen:

Janina - Elke dag zaterdag zei

Wat een lieve cadeautjes! Lief en echt aandacht aan besteed, leuk!

Cisca, Servie zei

bekende koektrommel, ik heb er hier twee van staan. Op rommelmarkten gekocht want ik wist dat het hier geen koektrommels zou geven (ook geen rommelmarkten). Alvast een fijne jaarwisseling gewenst en voor 2014 veel liefde en geluk en dan komt de rest vanzelf