zondag 21 oktober 2012

LOVE, accepteer en een taartverrassing!

Na het middageten maken we een wandeling langs 'onze' IJssel, met het plan een hart te leggen van stenen, onder de brug. Als we vlakbij de brug zijn zien we opeens deze stenen liggen... wat toevallig! Er liggen nog genoeg stenen voor ons plan, het hart leggen we er vlakbij. Het is altijd leuk als je over de Nieuwe IJsselbrug richting Zutphen komt fietsen, heel vaak liggen er creaties in het gras als een soort welkom.Op de foto hoor je niet het geluid van het verkeer wat over de brug rijdt. Het contrast tussen de twee is groot, het verstilde van het hart in het gras en de betonnen brug met zijn geluiden op de achtergrond.


Ach ja, zo'n klein hartje is dan ook snel gemaakt. Ouder en kind...


Ondertussen passeert de 'accepteerboot'. Het woord zal vast ergens anders voor staan maar als je het wil zien dan is het overal... 'accepteer' maar dan op een grappige manier uitgesproken.


De hartjes onder de brug werpen hun vruchten af; ik ben tijdens deze wandeling drie keer ten huwelijk gevraagd! (En 3 x heb ik 'ja' gezegd!)symmetrie aan de IJssel
Thuisgekomen hebben we wel iets lekkers verdiend! Een kopje thee met een stuk taart, gebakken door onze buurvrouw, daar hebben we ons de hele wandeling op verheugd! Het is een verrassende taart; we proeven peer, zien sesamzaadjes, en proberen het recept te herleiden. Het blijft het geheim van de kok... waar wij van mogen smikkelen!
Geen opmerkingen: