maandag 18 november 2013

om in te lijsten

Toen onze oudste 1 jaar was en we een tafel kochten voor ons huis, 11 jaren geleden, wilde ik een tafel waarop gewerkt mag worden. Een tafel waar je niet hoeft op te letten op krasjes of vlekken, een werktafel dus! Eén keer per jaar gaat de schuurmachine erover en smeren we 'm in met olie. Gisteren ontdekte ik, op het hoekje van de tafel, deze tekst... Opvoedkundig niet zo juist misschien vind ik het práchtig als ik dit zie. Ik maak een foto...


... en dezelfde dag ook een foto van deze tekst, met stoepkrijt op het werkblad in de schuur. Oudste heeft kortgeleden een workshop graffiti spuiten gedaan, dat verklaart deze acties misschien? Ik vind het niet erg maar... vanaf nu doen we dit toch maar niet meer ;-)

you only live once...

Jongste is op een andere manier creatief, ze schrijft spreuken in zelfgetekende lijstjes. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens, zie ik in een lijstje staan en ook van Loesje 'ga je mee verdwalen, ik weet de weg'. Daarna heeft ze nog zelf een spreuk bedacht, die vind ik heel mooi; Het is er écht ééntje om in te lijsten ;-)2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig, die jongste van jou! Enne, niks eraf knippen hè, als je het gaat inlijsten ;-))

JutVrouw zei

Tja opvoedkundig.........maar dit is toch prachtig!! Weer wat geleerd: YOLO ;-)