woensdag 27 november 2013

vervolg pittenzak en een consuminder give away!

Ik heb de smaak te pakken... na de ene pittenzak van gisteren maak ik er nog 4 waarvan, op verzoek van oudste, één in de vorm van een hart. We hebben nu 5 handzame pittenzakken, gemaakt van 2 gewone en 2 grote pittenzakken.


Ze liggen met elkaar in het eiermandje van mijn oma. Oma verzamelde daar vroeger eieren in die bestemd waren voor de verkoop.


Om 12 uur is er op school een markt waar veel zelfgemaakte dingen worden verkocht, de opbrengst is voor de Fillipijnen. Ik verwen mezelf met deze prachtige rozet, gemaakt met een ronde knifty knitter, práchtig vind ik 'm!

 Tijdens dansles van jongste loop ik door de kringloop. Ik vind er prachtige spulletjes voor pakjesavond en ook dit consuminderboekje vol tips om te besparen tijdens de feestdagen;


Heel toepasselijk voor deze dagen! Ik heb het zelf al eens gelezen en wil het dan ook graag weggeven. Wil je het graag hebben? Laat dan een berichtje achter of mail naar komwegaanslingersophangen@gmail.com

6 opmerkingen:

Mirjam zei

Ik vind de boeken van Marieke Henselmans erg goed, dus ik maak graag kans! En wat een leuke broche heb je, ik had nog nooit van knifty knitter gehoord. En wat een leuke pittenzakken, lekker fleurig!

Anoniem zei

Leuk hoor, die pittenzakjes! Hoe warm je die op, op de verwarming?
Ik ga de ouderwetse kruik maar weer eens in ere herstellen, soms worden mijn voeten echt niet warm! Kan ik er meteen een mooie kruikenzak voor maken!

sneksniltje zei

Lief van je dat je het boek weggeeft. Ik heb je blog nog maar net ontdekt via spilvanhetgezin.blogspot.nl. Ik laat graag de kans voor een ander.
'n vrolijk groetje,
sneksniltje

Lia zei

Ik ben wel heel erg benieuwd naar het boekje en doe graag mee.
Wat lief dat je het boekje weer door wilt geven.
Groetjes Lia

Cisca, Servie zei

eigenlijk durf ik niet reageren omdat ik al eens wat gewonnen heb op je blog, maar eerlijk gezegd ieder nederlands boek interreseert me dus de gene overboord gegooid en hierbij mij reactie,
en ook ik heb de vraag over de pittenzakjes want ik heb van een paar jaar hier kersenpitten verzameld en wil daar nog steeds pittenzakjes van maken

Firma Fluitekruid zei

Lekker bezig! En dan ook nog voor het goede doel! Die titel van dat boekje vind ik briljant. Ik wil eigenlijk al jaren stoppen met die dure cadeau's, maar toch geef ik elk jaar meer geld uit aan sinterklaas dan ik van plan was. Het is wel altijd super gezellig, maar volgens mij is dat nog steeds zo met minder dure cadeau's. Dit jaar is het me eindelijk gelukt om het écht lowbudget te houden, en toch mooie cadeaus te geven.