woensdag 22 mei 2013

stille getuigen en eetbare manoeuvres

Het is dan wel geen kastje maar heeft wel het formaat van een kastje! Mijn lege potjesverzameling! Gisteren heb ik alle potjes maar eens nagekeken. Dezelfde potjes bij elkaar in dozen gedaan (handig straks bij het inmaken, ik hoef dan niet het juiste dekseltje bij het juiste potje te zoeken). Potjes met een minder fraai of oud dekseltje óf met een onhandige maat gaan naar... de glasbak. Zo, de stille getuigen voor dat wat komen gaat staan te wachten op hun nieuwe functie; vólle potjesverzameling worden! Van een zak rabarber die aan één van onze fietsen hing (dader nog onbekend ;-) maakte ik gisteren weer wat potjes rabarber in. De bijna lege voorraadkast begint zich langzaam weer te vullen.


En in een eetbare tuin moet je af en toe wat manoeuvres uithalen. De fietsen staan tegen de muur en áchter die fietsen staat pepermunt. 


die gaat in de theepot!

3 opmerkingen:

Trudy zei

Wederom veel herkenbaarheid... Vanochtend begon ik de dag met een lekker kopje muntthee. En goed idee van de potjes. Even nakijken dan maar. De appelboom zit vol bloesem dus in ieder geval worden ze daarmee gevuld. Ook krijg ik straks een kistje vol aardbeien van de groenteboer die langs de deur komt. Als ze weer wat betaalbaarder zijn dan he...

Inenomdekas zei

In de schuur hier staan kratten vol potjes! Goed idee om een dezer dagen de boel eens bij elkaar te zoeken... :) ik sta nu krom van de rugpijn dus ik hoop dat ik van 't weekend aan de slag kan.

http://inenomdekas.wordpress.com/2013/05/22/dubbele-verzekering

anjaw zei

De wandelboekjes gewoon bewaren, doe ik ook. Als ik een etappe ga lopen kijk ik gewoon op het internet of en waar de wijzigingen zijn en maak er een kopietje van.