maandag 27 mei 2013

steentjes, stenen en een feestje met een luchtje

Er zijn 4 geinteresseerden voor het stenenschilderboekje... het boekje mag naar... 


mail je me even? Dan kan ik je het boekje toesturen ;-) Veel plezier ermee!

En als het dan over 'stenen versieren' gaat, vind ik dit ook een prachtige; Een presse papier van een mooie egale steen aangekleed met een haakwerkje. Ik zag het liggen op een tafel met folders bij de dansschool van jongste.


Dit weekend was ik op de fiets onderweg met m'n meiden toen ze de opdracht kregen om te keren... huh? Ja, dat heb je soms met deze moeder; ze ziet iets en daar wil ze een foto van maken. We keren de fietsen en rijden een eindje terug voor het volgende tafereeltje; (pas op, het volgende beeld kan een beetje onsmakelijk zijn ;-)


Ik geniet enorm van zoiets! Ik zie het helemaal voor me; iemand loopt met een zakje met parasolletjes en steekt er eentje in elke drol die ze (of hij) ziet liggen... Een ludieke manier om aandacht te vragen voor ergernis nummer 1; hondenpoep op de stoep. De aandacht wordt op een heel vriendelijke manier gevestigd op iets wat moet stoppen.

Het vlaggetje staat niet helemaal rechtop, maar het rechtop zetten voor de foto ging toch wat te ver. Dan willen m'n meiden straks niet meer naast me fietsen ;-) 

2 opmerkingen:

De Verdubbeldame zei

Wat leuk! Ik mail je mijn adres. Ik zal het na een poosje doorgeven. Een goeie smoes om Marianneneemtderuimte dan weer eens te zien :)

De Verdubbeldame zei

Het boekje is aangekomen, dank je wel! Mooie voorbeelden, en wat een leuke stempels op de envelop!