zaterdag 13 juli 2013

helemaal hetzelfde en een uitdaging

Zoonlief van tien gaat vandaag opnieuw naar een discofeest, de ouders van twee meiden uit de klas hebben een zaaltje geregeld en de hele klas is uitgenodigd. Voorafgaand aan het feest hebben hij en z'n vriend telefonisch overleg; wat doe jij aan? Vriend arriveert bij ons in een outfit die ook zoonlief zojuist heeft aangetrokken. 


En hetzelfde gekleed gaan uit zich ook in details; kijk, in dezelfde knie een gat en ook allebei een vlek op het shirt. Dat gaat een leuk feest worden ;-)


Voor dit feest mag oudste de kadootjes uitzoeken, als meid van 12 heb je het meeste verstand van wat meiden van 10 leuk vinden. Dat komt goed uit want oudste heeft zin om te shoppen. We kopen voor beide meiden een topmodel tekenboek en er blijft nog een klein bedragje over. De ene jarige is gek op poezen, de andere houdt van zingen en dansen; ik maak voor beide een stempel en vind leuke stempelkleuren bij een winkel in de stad.


En dan komt weer een leuke uitdaging... ik wil geen pakpapier gebruiken dus het kadootje ziet er zó uit. In de achterkant van het stempelkussen zit een loze ruimte, daarin ligt het stempel verstopt in het papiertje waarin de originele gum zat. Dat is toch gezellig hergebruik met als toevallig detail een poes en een vlotte meid!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldig, wat heb je dat origineel en vooral uitnodigend ingepaktūüėČhartelijke groeten uit Noorwegen

De Verdubbeldame zei

Wat een gave cadeautjes zo! En leuk om te zien welke creatieve oplossingen je bedenkt om inpakpapier te vermijden :)