donderdag 31 oktober 2013

verrassing op verrassing

Vandaag is de laatste dag waarop gulden postzegels gebruikt mogen worden. Vandeweek kreeg ik van mevrouw Pardoes een gulden pakketzegel om iemand te verrassen met pakketpost. Geweldig leuk om te doen! Ik vul een doosje met noten en doe een koektrommel met versgebakken kokosmakroontjes in een doos en stuur die, met zegel, naar mijn ouders. Die zijn blij verrast en ik geniet op afstand van het idee dat ze mijn koekjes zitten te eten bij de thee...


Vanmiddag; ik sta op het punt om de kinderen van school te halen als er op de deur wordt geklopt. Daar staat de postbode met een pakket! Ik herken onmiddellijk het handschrift... dat pakket komt van mijn ouders! Ik heb geen tijd om de doos open te maken, dat bewaar ik voor straks, samen met de kids.

Als we de doos openmaken moeten we erg lachen. Hij zit vol met aardappelen van mijn ouders tuin, appels én... m'n eigen koektrommel, gevuld met lekkers uit het Noorden.


Wat een geweldig leuke verrassing! Denk ik hen te verrassen, verrassen zij daarna mij ;-) Als je dan ook nog de voorpret meerekend op beide adressen dan is de give away van mevrouw Pardoes zéér geslaagd te noemen!

4 opmerkingen:

Firma Fluitekruid zei

Dat geven heeft al snel een boemerangeffect, mooi is dat, hé?

Anoniem zei

Nou, dat is dubbelpret! Heel leuk!

Petra zei

echt heel leuk zeg! en een mooie koektrommel heb je daar!! Groetjes Petra

Vlijtig Liesje zei

Wat een fijne verrassing! Pakjes zijn zo leuk om te krijgen!